ISO 9001

Višja kakovost izdelkov, procesov in storitev

Z ISO 9001 DO NAJVIŠJEGA STANDARDA KAKOVOSTI

Zakaj ISO 9001

Kredibilnost na trgu

Trajnostno zadovoljstvo strank

Poslovna korist

Podjetja in organizacije, katere imajo začrtano politiko vodenja, poslanstvo, vizijo za prihodnost bodo s pomočjo standarda le še hitreje in kvalitetnejše dosegale zadane cilje. Standard temelji na načelih vodenja kakovosti – tako nenehno izboljšujete delovanje vašega podjetja.

Logistics

Naročniki se vedno bolj zavedajo pomena kakovosti. Od dobaviteljev pogosto pričakujejo, da so izdelki in storitve skladni z najvišjimi standardi kakovosti. Te informacije pa seveda želijo vnaprej, poleg zagotovila, da vaše podjetje ali organizacija te zahteve dosega sedaj in jih bo tudi v prihodnosti. To je izziv, in vendar hkrati tudi priložnost, ki jo podjetja lahko dobro iztržijo v svojo korist. Zato je naslednji smiseln korak takšnega podjetja vpeljava omenjenega certifikata.

ISO 9001

Zakaj izbrati ravno standard kakovosti

Certifikat sistema vodenja kakovosti vam omogoča, da dokažete vašo zavezo kakovosti in zadovoljstvu odjemalcev, obenem pa tudi nenehno izboljšujete delovanje vašega podjetja ali organizacije oz. vašega sistema, ter integrirate realnost spreminjajočega se sveta. Uspešnost standarda se kaže v različnih oblikah. Eden najbolj mamljivih je zagotovo privabljanje novih strank. S prilagajanjem zahtevam določenih procesov,  se bo vaš doseg širil in posledično bo več interesa novih strank, kar pomeni povečano poslovanje vašega organizacije.

Pogosta vprašanja

Obstaja veliko razlogov in koristi zakaj se certificirati po omenjenemu standardu. Nekateri od teh razlogov so:

 • Mnogi kupci želijo sodelovati samo s podjetji, ki imajo pridobljen certifikat ISO 9001,

 • standard vam bo dal prednost na novih trgih,

 • ISO 9001 je vodilo k izboljšanju kakovosti izdelkov in storitev,

 • delovni procesi bodo standardizirani.

Omenjeni ISO certifikat je najbolj generičen in globalno sprejet standard, z več kot milijonskimi panogami, certificiranimi po vsem svetu. Uporablja se lahko za vse vrste industrije (proizvodnja, kemična, nafta in plin, električna energija, logistika itn.), storitvene dejavnosti in v javnem sektorju.

Da, standard velja za vse vrste ali velikosti podjetja.

Najnovejša verzija omenjenega ISO standarda je ISO 9001:2015, ki jo je ISO organizacija objavila septembra 2015, in nadomešča predhodno verzijo ISO 9001:2008.

Podporo in vodilo do pridobitve certifikata dobite pri nas

Smo skupina strokovnjakov, na področju vpeljave standardov. Z nami na poti do pridobitve certifikata kakovosti ISO 9001.

Z našo pomočjo do novih tržnih priložnosti

+ 386 (0) 599 42 160

info@iso-standard.si 

Vprašajte nas

Kontakt

  Standard*:

  ISO 9001ISO 14001ISO 27001ISO 45001IATF 16949FSC / PEFCISO 50001LCA analizaGDPRDrugo  * obvezno polje.
  Strinjam se s splošnimi pogoji.